flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корюківський районний суд Чернігівської області перейшов під захист Служби судової охорони

10 червня 2021, 11:36

До уваги громадян!

 

            08 червня 2021 року територіальне управління Служби судової охорони в Чернігівській області офіційно прийняло під свою охорону приміщення Корюківського районного суду. Громадський порядок та безпеку в суді забезпечують двоє співробітників Служби: командир відділення Дмитро Пелюх та контролер І категорії Ярослав Годун. Незабаром в Корюківському відділенні буде й третій працівник.

            Для них у холі суду облаштували спеціальне місце. Охоронятимуть дані співробітники як працівників суду та відвідувачів, так і саме приміщення. У робочі години постійно чергуватиме двоє осіб. У вечірній та нічний час вони забезпечуватимуть зовнішню охорону об’єкта. При потребі їх залучатимуть до підтримання громадського порядку під час проведення судових засідань. Працівники Служби перевірятимуть документи у всіх відвідувачів установи, тому, вирушаючи до суду, обов’язково треба мати з собою паспорт чи інше посвідчення особи. Контролюватимуть з якими речами приходитимуть відвідувачі.

            У зв’язку з обмеженням з приводу корона вірусного карантину відвідувачам і працівникам  суду на вході вимірюватимуть температуру тіла.  Охоронці слідкуватимуть, щоб  усі перебували в захисних масках і проводили дезінфекцію рук. Охоронці  мають право затримувати порушників правопорядку та передавати їх працівникам поліції. Для цього у них є необхідні  засоби індивідуального захисту та оборони.

Корюківський районний суд став чотирнадцятим судом Чернігівської області та 257 в Україні, що перейшов під охорону Чернігівського територіального управління Служби судової охорони.

 

Пресслужба Корюківського

районного суду Чернігівської області