flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ від 26.11.2014 "Про проведення перевірки відповідно до ЗУ "Про очищення влади""

26 листопада 2014, 14:17

 

Корюківський районний суд

Чернігівської області

 

Н А К А З

(з особового складу)

 

26 листопада 2014 року             м.Корюківка                     № 38-ос                     

 

Про проведення перевірки відповідно

до ЗУ «Про очищення влади»          

З метою реалізації Закону України «Про очищення влади», згідно з Порядком проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563 та Планом проведення перевірок відповідно до Закону України "Про очищення влади", затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 1025-р,                                                     

 

Н А К А З У Ю:

 

1.Визначити 1 грудня 2014 року днем початку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади" (далі — перевірка), до суддів Корюківського районного суду.

2.Визначити відповідальною за проведення перевірки керівника апарату суду Масіч О.П., а у разі її тимчасової відсутності – заступника керівника апарату Андрієнко О.В.

3.Керівнику апарату Масіч О.П. ознайомити з цим наказом суддів Корюківського районного суду у день його видання.

4.Головному спеціалісту з інформаційних технологій Сидоренку О.О. розмістити текст цього наказу на офіційному веб-сайті суду в розділі «Новини» у день його видання.

5.Запропонувати всім суддям Корюківського районного суду в десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати заяву щодо  застосування або не застосування заборон, визначених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» та про згоду на проходження перевірки і оприлюднення відомостей щодо них відповідно до цього Закону.

6.Відповідальному за проведення перевірки протягом трьох днів після одержання відповідної заяви забезпечувати розміщення на офіційному веб-сайті суду інформації про початок проходження перевірки особи, копії її заяви та декларації (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом).

7.Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова суду                                                                      Ю.С.Кутовий